OFFICE SPACE

A new headquarters was needed for a food company rebrand and we converted a mews house in W1 to create a reception and meeting rooms on the ground floor with office space and a working kitchen for shoots upstairs.

 

The brief was to create a light and airy space using natural materials (wood, cork) with a fresh colour palette against a white backdrop. The upstairs office space was tight so we created a large island area in the kitchen for staff to  gather around for lunch and informal chats.

Bespoke conference tables were made for the meeting rooms and these were matched with inexpensive chairs to keep costs down.

The mezzanine level had end to end deep drawers built to accommodate stock as there was no storage space available in the building.

We sourced colourful handmade prints to reflect the fresh ingredients of the products and add colour.